13/12/15

Festival d'arts marcials LA MARATÓ de TV-3

Un any més (i ja van 15) hem celebrat al Poliesportiu Municipal de Figueres el Festival d'arts marcials de LA MARATÓ de TV-3 .

















Aquesta edició hem pogut gaudir de tot un seguit de tallers de diversos estils ,  Judo , Nanbudo , Kobudo, Karate , Kick-Boxing , Iaido/Gekken , Aiki-Jujitsu , Nihon JuJitsu , Jiu-jitsu Jukoshin Ryu ,Taekwondo , Qwankido , Brazilian Jiujitsu , Naban (MMA)  i Kendo . A més hem preparat pel grup de jovenets , uns tallers de pintura i escriptura oriental , així com uns inflables i uns Jocs de lluita . També el públic assistent , ha participat a un taller de Bonsai , i un de cuina Oriental.







A més dels judoques de l'Alt Empordà (Gimnàs SAVAS , Judo Vilafant , Associació Hajime) , també hem pogut comptar amb esportistes de la secció de Judo del GEiEG , el J C Nakama , el Gimnàs Gimcol (Olot) , Karate Ashyura (Olot) , Tadaima Dojo , Kihop ,  Qwankido Figueres i JeVaRi Combat Systems .














Finalment hem aconseguit recollir 2.580 € com a donatiu a la Fundació LA MARATÓ , a més de passar una matinal molt divertida i amb molt bona companyia . Volem agrair a tots i a totes els que ens han ajudat a aconseguir realitzar una GRAN FESTA SOLIDÀRIA .