12/2/17

Campionat Comarcal

Aquest dissabte 11 de Febrer hem celebrat en el Poliesportiu Municipal de Figueres el Campionat Comarcal amb el suport de l'Ajuntament de Figueres i el Consell Esportiu de l'Alt Empordà.

Uns 150 judoques han pogut gaudir d'aquesta matinal , Hem començat amb els Cadets i els infantils que després d'un bon escalfament dirigit per en Xavi Juanola , han disputat un Campionat a on s'ha notat la diferència entre els que habitualment participen a Campionats de Catalunya i els que encara no ho han fet. Tot seguit ha sigut el torn dels Alevins i posteriorment els benjamins . En acabar cada grup s'han repartit obsequis per a tots els participants . Hem acabat la matinal amb una doble sessió d'entrenament , una sessió lúdica destinada als pre-benjamins (Judo Escola) dirigida per en Lluís Gratacós i en Manel Català , i una altre sessió molt més tècnica destinada als adults i dirigida per en Miquel Riera.

des d'aquestes ratlles volem agrair la col·laboració de tots els voluntaris que ens han ajudat en el bon funcionament de l'activitat !!!!