5/3/17

Lliga Intercomarcal

Aquest dissabte al matí hem celebrat al Poliesportiu Municipal de Figueres la 2ª edició de La Lliga Intercomarcal en la que hi participen els clubs Ippon Farnés , Judo Arbúcies , Vall del Terri , Jita Kyoei Calonge , Nova Unió , i AJ Alt Empordà.

En aquesta edició hi han participat més de 150 alumnes (120 competidors , i més de 30 participants a la classe lúdica) . Hem començat amb les categories Infantil i aleví amb un escalfament i tot seguit hem passat a la part de competició . A continuació han entrat en acció els més jovenets , els benjamins i els pre-benjamins (separats en dos grups , competidors i no-competidors).

Hem preparat una dotzena de zones de lluita per tal d'aconseguir que la part de la competició fos fluida i poguéssim complir els horaris preestablerts .

En Lluís Gratacós , en Xavi Juanola i en Miquel Riera com a organitzadors d'aquesta activitat volem agrair la col·laboració de tots els voluntaris (muntadors de tatami , encarregats de les inscripcions , metge , arbitres, cronometradors , professors , tutors , entrega de premis , etc.)