21/1/19

Diploma de LA MARATÓ de TV-3

Avui hem rebut el diploma de la Fundació La Marató de TV-3 i la següent carta per l'activitat que realitzem cada any al Poliesportiu Municipal de Figueres en Solidaritat i Col·laboració en aquest esdeveniment . Moltes Gracies a tots els que ens ajudeu cada any (i ja en portem 18) a aconseguir realitzar una Gran Festa Solidària!!!!
Benvolguts/des amics i amigues,

Em plau dirigir-me a vosaltres per agrair-vos la vostra col·laboració amb La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio dedicada, aquest any, al càncer.

Tot l’equip de La Marató us volem donar les gràcies de tot cor per la vostra participació i per la vostra iniciativa. Vosaltres sou l’ànima de La Marató, qui l’ha fet créixer i consolidar-se com el projecte solidari més gran i important de tot Catalunya. Un projecte de tots.

Aquest any, la suma d’esforços tant individuals com col·lectius, ha fet possible un nou èxit de La Marató amb un marcador extraordinari de 10.715.430€, una xifra pendent encara del tancament definiu, el proper 31 de març. Tots aquest diners aniran destinats a projectes de sensibilització i recerca oncològica del càncer per avançar en el coneixement, diagnòstic i tractament d’aquesta malaltia que representa la primera causa de mort entre els homes i la segona entre les dones.

Tots vosaltres formeu part d’una gran cadena humana que, des del 1992, ha aconseguit recaptar prop de 184 milions d’euros, sensibilitzar milions de persones sobre les malalties que ens afecten i impulsar més de 800 projectes de recerca que han aportat avenços clau en la qualitat i l’esperança de vida de les persones.
Us animem a que veieu en primera persona els fruits de la investigació que tots vosaltres feu possible gràcies a les vostres aportacions. Per això, us convidem a les visites programades als centres de recerca dels hospitals i universitats on es desenvolupen els projectes finançats per La Marató. Si voleu assistir-hi, us podeu inscriure al web: https://visitesrecercamarato.tv3.cat/site/MaratoTV3

Només em resta agrair-vos una vegada més, la vostra participació en aquesta 27ena Marató de TV3 i Catalunya Ràdio i espero tornar-vos-hi a retrobar en properes edicions.  

Moltes gràcies per ser-hi,




Lluís Bernabé
Director