28/4/19

Gran èxit de participació al Memorial Manel Albalate

Uns 180 judoques de totes les categorìes hem participat al Memorial Manel Albalate / Trofeu Ciutat de Figueres que hem celebrat al poliesportiu Roser Llop de Figueres , aquest passat dissabte 27 d'abril.

La matinal ha començat amb un Campionat Infantil/ Sènior, en el que hem fet Grups per proximat de pes (una cinquantena de participants per 7 categoríes masculines i 2 de femenínes) .




Tot seguit ha sigut el torn dels alevins , que després d'una sessió d'entrenament (30 minuts escalfament dirigit per la Fàtima Ribot) han realitzat un Campionat amistós en Grups de 4.
A continuació els benjamins han seguit el mateix patró. En acabar cada grup hem fet l'entrega de premis.




I per acabar hem realitzat un entrenament plè de Jocs pels prebenjamins , dirigit per en Lluís Gratacós , en Manel Català i l'Hugo Robles , i un entrenament més tècnic pels adults dirigit per en Miquel Riera
Aquesta edició han participat com a Clubs convidats el Yamashita-Vall del Terri de Cornellà de Terri , Ippon Farnés de Santa Coloma de Farnés , Jita Kyoei de Calonge , Nakama de Vilafant i Judo Triops Banyoles , a més dels centres de l'Associació de Judo de l'Alt Empordà (AJAE) Gimnàs SAVAS , Judo Vilafant , i Hajime .

Des d'aquestes ratlles volem agrair a l'Ajuntament de Figueres , Consell Esportiu de l'Alt Empordà i a tots els col·laboradors que ens han ajudat a realitzar una Gran Festa esportiva .