1/11/07

NOTES TÈCNIQUES

Periòdicament parlarem de temes tècnics , espero les vostres opinions per tal d'enriquir els coneixements de tots . Avui us parlaré del "GEYKO" .
De vegades , en una competició , necessitem trencar el ritme del combat , potser no podem agafar el nostre Kumikata , potser no ens agrada el Kumikata de l'adversari , i em de buscar solucions alternatives per que no podem entrar les nostres tècniques habituals. Llavors es un bon moment per aplicar un GEYKO , una tècnica explosiva mentre estem treballant el Kumikata. Aquí us penjo un vídeo d'un bon exemple de GEYKO.

4 comentaris:

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit...

Hola, faré un petit tutorial per qui vulgui fer comentaris en aquet blog:

1º Ves a baix on posa comentari en blau per com si fossis a comentar si surt la noticia sola es que tens que anar a publicar comentaria, tranquil que ja es veu.

2º Un vegada ja estàs en el blog a punt de comentar tens que registrar-te com diu a baix a la dreta, registrar-te!(encara que si vos el pots fer anònim).

3º Una vegada ja as omplert el formulari ja hi podràs comentar am el teu propi nom.

Desprès si tornes a entrar, el nom d’usuari que tens que posar es la direcció de correu que as posat i la contrasenya i podràs tornar a comentar.

Espero que aquet tutorial os vagi bé a tots i així tots formem part d’una unió, la AJAE.

Unknown ha dit...

Miquel si vos pots penjar aquet mini tutorial que e fet perque la gent sapiga com es pot comentar ;) inga que vagi b!

Miquel Riera ha dit...

Gracies Alberto !!!! , avui miraré de penja'l . M'ha agradat la teva participació , sobretot el darrer parraf quan comentes que entre tots fem "AJAE".