9/11/08

ESTADA A CAPMANY

Més de 60 Judoques Empordanesos hem participat en l'Estada de Judo que hem realitzat a les instal·lacions de la Casa de Colònies ELS ESTANYS de Capmany.
Els alumnes de les categories Benjamí , Aleví i Infantil han pogut fruir de les diverses activitats que els hi hem preparat els professors (Lluís Gratacòs , Manel Català i Miquel Riera) amb la col·laboració dels monitors (Hugo , Alejandro , Aléxis , Fabián , Toni , Espe , Tere , Melani i Noemi) , així doncs hem realitzat sessions de Judo Lúdic , Jocs amb equip , Jocs de coordinació i habilitat , Fitxes , Joc de nit , Circuit Trainning i curses per equips , i diversos Tallers de Judo.
L'Area Tècnica de l'AJAE ha fet un balanç molt positiu d'aquesta activitat que ja fa anys que organitzem i que en tot aquest període hem anat pulin i preparant per tal d'aconseguir tots els objectius de convivència i progrés tècnic , cal dir que també ens ajuda molt el bon tracte que rebem d'en Moisès i l'Anna (amos de la casa de Colònies).

2 comentaris:

Irune ha dit...

Sento no haver pogut anar-hi. Però, espero que us ho hagueu passat MOLT BÉ.

PD: Felicitats a tots els que van assistir al Ranking de Tardor.

nOE ha dit...

ha sigut un cap de setmana molt divertit!!sobretot per la nit buscant als desapareguts, eh que si manel (yayu blanc!!jejejjejje,xD)
Doncs res, que s'ha de reptir aviat,si o si??jejejjeje^^
petoooons a tots!!