24/11/11

QUAN ACABA UNA VIDA EN COMENCEN SIS

El proper diumenge , 18 de Desembre es celebra LA MARATÓ de TV-3 que aquest any vol recollir diners per l’estudi de la regeneració i el transplantament d’òrgans i teixits  , nosaltres  en el Poliesportiu Municipal de Figueres realitzarem el Festival d’Arts Marcials en benefici de LA MARATÓ . Aquesta activitat que arriba a la 11ª edició la estem preparant amb tanta empenta com la primera que es va fer però amb l’experiència de tot aquest anys  . En aquest Festival hi pot col·laborar i participar tothom , sense límits d’edat ni coneixements tècnics. Tots els participants aportarem el nostre donatiu (10 €)  íntegrament per La Marató , i podrem gaudir i participar a diverses sessions d’iniciació a estils de lluita (JUDO , AIKIDO , NAMBUDO , TAEKWONDO , JIU-JITSU , KENDO , QWANKIDO , BRAZILIAN , KUNG-FU , TAI-CHI , KARATE , KEMPO-KARATE , ETC.) , a més també hi hauran tallers d’escriptura oriental , pintura i Jocs (per els més jovenets).
L’horari aproximat serà  :  
 09.00 h.            INSCRIPCIONS (alevins fins a sènior)
09.30 h.            INICI  (alevins fins a sènior)
 A partir de les 10.00 h.            Inscripcions Prebenjamí i Benjamí
10.30 h.            Tallers Prebenjamí i benjamí
12.00 h.            CLASSE Prebenjamí i Benjamí
12.4O h.            Fi de les Classes
12.45 h.            EXIBICIONS (adults)
13.15h.             FINAL  DEL  FESTIVAL
Hi haurà SERVEI DE BAR en benefici de LA MARATÓ de TV-3 , que el dirigiran els alumnes de l’escola d’hostaleria del  IES Olivar Gran.
De moment , ens han confirmat la participació : Gimnàs SAVAS , Judo Albahnos Agullana , Judo Vilafant , Judo Llers , Col·legi Sant Pau , Col·legi La Salle , Col·legi Dalí . Col·legi Amistat , Col·legi Pallach , Col·legi Llagut Sant Pere Pescador , Gimnàs Kihop , Gimcol Olot , Tae-Sport , Aikido Yoshinkan Figueres , Hoa Long Figueres , Karate Ashyura Olot , Centre d'Esports d'Arts (Sarrià de Ter - Girona) i GEiEG .
Publica un comentari a l'entrada