24/11/11

QUAN ACABA UNA VIDA EN COMENCEN SIS

El proper diumenge , 18 de Desembre es celebra LA MARATÓ de TV-3 que aquest any vol recollir diners per l’estudi de la regeneració i el transplantament d’òrgans i teixits  , nosaltres  en el Poliesportiu Municipal de Figueres realitzarem el Festival d’Arts Marcials en benefici de LA MARATÓ . Aquesta activitat que arriba a la 11ª edició la estem preparant amb tanta empenta com la primera que es va fer però amb l’experiència de tot aquest anys  . En aquest Festival hi pot col·laborar i participar tothom , sense límits d’edat ni coneixements tècnics. Tots els participants aportarem el nostre donatiu (10 €)  íntegrament per La Marató , i podrem gaudir i participar a diverses sessions d’iniciació a estils de lluita (JUDO , AIKIDO , NAMBUDO , TAEKWONDO , JIU-JITSU , KENDO , QWANKIDO , BRAZILIAN , KUNG-FU , TAI-CHI , KARATE , KEMPO-KARATE , ETC.) , a més també hi hauran tallers d’escriptura oriental , pintura i Jocs (per els més jovenets).
L’horari aproximat serà  :  
 09.00 h.            INSCRIPCIONS (alevins fins a sènior)
09.30 h.            INICI  (alevins fins a sènior)
 A partir de les 10.00 h.            Inscripcions Prebenjamí i Benjamí
10.30 h.            Tallers Prebenjamí i benjamí
12.00 h.            CLASSE Prebenjamí i Benjamí
12.4O h.            Fi de les Classes
12.45 h.            EXIBICIONS (adults)
13.15h.             FINAL  DEL  FESTIVAL
Hi haurà SERVEI DE BAR en benefici de LA MARATÓ de TV-3 , que el dirigiran els alumnes de l’escola d’hostaleria del  IES Olivar Gran.
De moment , ens han confirmat la participació : Gimnàs SAVAS , Judo Albahnos Agullana , Judo Vilafant , Judo Llers , Col·legi Sant Pau , Col·legi La Salle , Col·legi Dalí . Col·legi Amistat , Col·legi Pallach , Col·legi Llagut Sant Pere Pescador , Gimnàs Kihop , Gimcol Olot , Tae-Sport , Aikido Yoshinkan Figueres , Hoa Long Figueres , Karate Ashyura Olot , Centre d'Esports d'Arts (Sarrià de Ter - Girona) i GEiEG .

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb mi ja hi podeu contar, com a monitora dels tallers!

Emma

Anònim ha dit...

jo vindre com cada any.
Laia R

Anònim ha dit...

Com cada any, serà un èxit, i tots contribuirem perquè aquesta activitat TAN DIVERTIDA i SOLIDÀRIA duri molts més anys!!

PD: Ningú s'ho pot perdre, val molt la pena!

Irune

Anònim ha dit...

m'hi apunto segurisim , per cert , també pot participar gent que no realitzi activitats en el tatami?




Ferri

Miquel Riera ha dit...

Evidentment que hi pot participar tothom , només necesites ser Solidari amb LA MARATÓ de TV-3 i tenir ganes de passar-ho bé !!!! .
Entre tots farem una gran Festa

Anònim ha dit...

Itan que hi vindré! Com cada any serem solidaris amb una cosa que val la pena.
LA MARATÓ DIU MOLT DE TU, i si mireu el vidio que esta penjat al youtube veureu que cal colaborar-hi.
Junts per la marató :)