27/11/11

TROFEIG VILA D'ARBUCIES











Aquest diumenge 27 de Novembre hem participat al Trofeig Vila d'Arbucies en el Poliesportiu Municipal de Can Pons . Aquesta Trobada consta d'una part lúdica a on els prop de 200 participants han gaudit de diverses activitats de coordinació i habilitat , juntament amb una sessió de Judo Tècnica , i una segona part competitiva per les categories Benjamí , Aleví , Infantil i Cadet .
Els nostres judoques s'ho han passat molt bé i han demostrat un gran nivell tècnic i molta competitivitat en tots els combats que han fet , així doncs en la categoria Benjamí Femení la Jordina Rodríguez ha quedat 2ª , en Benjamí Masculí l'Adrià Coll 1º , en categoria Aleví Femení (lleuger) la Laura Riera 1ª , Aleví Femení (Pesat) la Paula Gómez 1ª i la Julia Ribera 2ª , en categoria Aleví masculí (lleuger) en Rúben Garcia 3º , Aleví masculí (mig) l'Albino Rodríguez 3º , Aleví masculí (pesat) l'Adrià Sedó 3º , en categoria Infantil Femení la Telma Gonzàlez 1ª , en categoria Infantil masculí (lleuger) en Pablo Loro 1º , Infantil masculí (mig) l'Aleix Casamitjana 3º , Infantil masculí (pesat) Carles Mallart 3º , i en categoria Cadet femení (lleuger) Laia Ribera 1ª, Cadet femení (pesat) Lydia Pereira 1ª. També ha participat en categoria Pre-benjamí en Llorenç Giralt que no han fet competició.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Si la veritat és que ens ho vam passar molt bé i el més important que com sempre vam apendre molísimes coses noves no només a l'hora dels combats sinó tembé amb la part lúsica. Finalment, només animar a la gent que no hi ha participat a que si un altre any o tornen a fer de que si apunt perque val molt la pen.
Fins molt abiat
Laia Ribera Vergés

Anònim ha dit...

És fantàstic veure com poc a poc estem aconseguint crear un grup, i en part, gràcies a activitats com aquestes en les que es treballa en grup i tots es donen suport a tots!!

Felicitats a tots pels resultats, però sobretot per tot el que vau aprendre!!!

Irune

Anònim ha dit...

Ens vam divertir molt i vam aprendre molt mes.
La veritat es que com diu la Irune, a poc a poc estem aconseguint no un grup, sinó un equip disposat a treballar en conjunt.
Felicitats a tots!

Lydia