19/10/07

ESTADA A CAPMANY

Com cada any , em preparat l'Estada de Cap de Setmana , aquí us deixo la informació :


ASSOCIACIÓ DE JUDO DE L’ALT EMPORDÀ
(Gim-body , Savas , Vilafant , Agullana , Colera , Esplais , Ceip Llagut , Ceip Salvador Dalí , La Salle , Ceip Mª Àngels Anglada)

ACTIVITAT: Cap de Setmana a CAPMANY.

FINALITAT: Sobretot conviure i fer caliu tot el cap de setmana amb companys/es judoques de diverses edats, fent JUDO i altres activitats esportives.

LLOC: Casa de Colònies “Els ESTANYS” de Capmany.

DATES: Dies 10 i 11 de Novembre de 2007

DESPLAÇAMENT : El desplaçament es fa en vehicles particulars de tots els pares i/o participants en l’activitat. Els llocs de concentració per mirar d’aprofitar al màxim els vehicles el decidiran els respectius centres , i ja ho comunicaran properament.

EDAT DELS PARTICIPANTS: Nascuts els anys 1994/95/96/97/98/99

CAL PORTAR: sac de dormir, tovallola, xandall, sabates esportives, xancles de bany, quelcom d’higiene, pantalons curts, camiseta i suadora, i sobretot quimono , cinturó i moltes ganes . A més llapis, bolígraf , llibreta i el carnet de l’AJAE (actualitzat)

PREU ACTIVITAT: 45 € per persona . Inclou curset, dinar i sopar dissabte , dormir i esmorzar de diumenge , carnet d’esportista del Consell Esportiu de l’Alt Empordà i credencial de l’AJAE. (els que ja tinguin actualitzats els carnets només hauran d’abonar 37 €)Inscripció:


** Cal fer les inscripcions i portar-les als professors abans del divendres 2 de Novembre.
Publica un comentari a l'entrada